Arbetsgivare

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Attendo

Sveriges första och Nordens ledande omsorgsföretag och en stabil och trygg arbetsgivare. På Attendo arbetar du i en organisation med ordning och reda och professionell support - så du får mer tid till omsorg.
Karriärmål Hälsa Extra förmåner Ledarskap Digitala verktyg Utbildning

Basic Care Unit

Snabbväxande familjeföretag med hög kundnöjdhet. Vi satsar mycket på dig som medarbetare. Du får en årlig lönerevision och möjlighet att få stöd till utbildning.
Flexibilitet Extra förmåner Utbildning

Bräcke diakoni

Vi är en idéburen organisation med en vision om ett "Ett medmänskligare samhälle". Hos oss får du möjlighet att göra skillnad, både för de vi finns till för och för samhället i stort.
Extra förmåner Ledarskap Utbildning

Hemstyrkan i Stockholm AB

Vi känner varandra, tar hand om varandra och har roligt på jobbet. Hos oss får du en trygg anställning, med ett schema och en tjänstgöringsgrad som passar ditt liv.
Flexibilitet Extra förmåner Ledarskap

Hemtjänst Ditt Liv

Är du påhittig, älskar aktiviteter, gemenskap och att lära dig nya saker? Då kommer du trivas hos oss! Vi är en liten hemtjänst där du får en stor roll.
Hälsa Flexibilitet Extra förmåner Digitala verktyg Utbildning

Kavat Vård AB

Hos Kavat Vård får du sätta människan i centrum och ge den omsorg du själv vill välja. Vi arbetar för att varje person ska få vara sig själv, och leva som den vill, livet ut.
Karriärmål Hälsa Flexibilitet

Lidingö stad

Här jobbar du i en naturskön omgivning nära storstan, och vi låter hälsa och välmående stå i fokus. Vi är en helt Silviahemcertifierad äldreomsorg.
Hälsa Ledarskap Lokaler och omgivning Utbildning

Norlandia Care

Vi är ett familjeägt vård- och omsorgsföretag. Välkommen till en fin gemenskap, i en organisation som satsar på kvalitet, trygghet och en god arbetsmiljö.
Karriärmål Extra förmåner Digitala verktyg Utbildning

Olivia Hemomsorg

Vi tror på ledarskap som bygger på ömsesidig tillit och engagemang. Du får ett förmånspaket med rabatter och erbjudanden, friskvårdsbidrag och utbildning.
Karriärmål Flexibilitet Extra förmåner Digitala verktyg

Stenungsunds kommunala hemtjänst

Vi är en innovativ hemtjänst som älskar utveckling! Vi ligger i framkant med den senaste tekniken och har innovationsteam som gör bra idéer till verklighet. Här finns stora möjligheter att utvecklas och växa.
Karriärmål Flexibilitet Extra förmåner Ledarskap Digitala verktyg Utbildning

Stora Sköndal

Vi är en stiftelse som utan vinstsyfte arbetar med stöd, vård, omsorg, utbildning och forskning. Vi erbjuder dig ett nära ledarskap, moderna tekniska hjälpmedel och möjlighet att påverka och utvecklas.
Karriärmål Hälsa Ledarskap Digitala verktyg Utbildning

Tre Stiftelser

Tre Stiftelser är inte som andra. Våra dagar är fyllda av aktiviteter och vi sätter det friska i centrum. Välkommen till en arbetsgivare som satsar på dig, din utveckling och ditt välmående.
Karriärmål Hälsa Ledarskap Lokaler och omgivning

Trygga Hjälpen i Hudiksvall AB

Här får du jobba i små team med stor frihet och delaktighet. Vårt utbud av aktiviteter och tilläggstjänster ger dig möjlighet att kombinera omsorg med andra intressen.
Karriärmål Flexibilitet Ledarskap Lokaler och omgivning

Vardaga

Vi söker dig som vill växa med oss! Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.
Karriärmål Extra förmåner Ledarskap Digitala verktyg Utbildning

Vårdstyrkan

Vill du ha förutsättningarna att krydda tillvaron, ha friheten att ta egna initiativ och vara kreativ? Då ska du jobba med oss!
Karriärmål Ledarskap Utbildning

Värmdö kommun

Välkommen till Värmdös vackra skärgårdsmiljö. Vi erbjuder bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd och semesterväxling.
Hälsa Extra förmåner Utbildning

Vasahemmet

Vi är en idéburen verksamhet mitt i centrala Göteborg. Våra dagar präglas av engagemang, lust och omtanke om varandra. Välkommen till vår gemenskap!
Karriärmål Ledarskap Lokaler och omgivning Utbildning